Leg. förskollärare

Skälbyskolans förskola i Västerås söker förskollärare!

Skälbyskolan är en fristående skola med förskola, 5 avdelningar och skola F-9. Vi har funnits i 25 år och skolan är belägen på Skälby i Västerås. Vår verksamhet präglas av en kärleksfull atmosfär där alla barn och vuxna känner sig värdefulla, unika, sedda och accepterade som dem är. Vårt arbete utgår från den kristna värdegrunden och barnkonventionen med barnens bästa i centrum.
Vi har som devis Förskolan – lär dig för livet , vilket innebär att barnen ska få en god kunskapsutveckling och utveckla en god social förmåga samt god självkänsla.
Läs mera om oss på www.skalbyskolan.se

Arbetsbeskrivning
I samarbete med arbetslaget ska du utveckla och driva verksamheten framåt utifrån styrdokument, skollag och läroplan med en väl genomtänkt pedagogisk grundsyn. Som förskollärare medverkar du till en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande. Som förskollärare vill vi att du aktivt bidrar till att skapa ett positivt arbetsklimat och ett gott samarbete tillsammans med barn, pedagoger och vårdnadshavare.
Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp, som består av arbetslagsledare från övriga avdelningar samt rektor.

Kvalifikationer
Du är utbildad förskollärare med legitimation och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. En närvarande pedagog som aktivt delta i barnens lek och intressen vilket bidrar till barnens utveckling. Som person är du driftig, glad, trygg och har en god social förmåga i mötet med barn och vuxna.
Vi ser gärna att du delar våra kristna värderingar.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Endast behöriga förskollärare ansökningar behandlas.

Tillträde: efter överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare, 100%
Sista ansökningsdag: 191110
Kontaktperson: Bronwen Andersson, Rektor, tel 021-4440602
Ansökning: Skicka in din ansökan via mail till bronwen.andersson@skalbyskolan.se