Leg. lärare Sv/SO år 7-9

Vi tror på rätt person på rätt plats och nu söker vi dig som brinner för dina ämnen SV/SO. Du som person är trygg och du är en tydlig ledare både i och utanför klassrummet. Du är positiv och har lätt att vara flexibel. Att du delar vår värdegrund ser vi som en självklarhet.

Vi söker en lärare till vårt härliga högstadium. Dina ämnen är Sv/SO. Du kommer, parallellt med din kollega, arbeta i ”2 spår”, vilket innebär stora pedagogiska möjligheter till delade grupper, ibland i nivåer, andra gånger med olika lärmiljöer eller andra alternativ helt utifrån elevgrupp och er egen pedagogiska tanke. Du kommer tillsammans dina kollegor ansvara för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för kunskapsinhämtning samt väcka lust till både dina ämnen och till skolan. Du tillhör självklart ett arbetslag och är mentor för en klass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-100%.

Start höstterminen 2018
Individuell lönesättning

Skicka ditt CV till rektor Lisa Log,
lisa.log@skalbyskolan.se

Leg. lärare Ma/NO år 7-9

Vi tror på rätt person på rätt plats och nu söker vi dig som brinner för dina ämnen Ma/NO. Du som person är trygg och du är en tydlig ledare både i och utanför klassrummet. Du är positiv och har lätt att vara flexibel. Att du delar vår värdegrund ser vi som en självklarhet.

Nu söker vi efter en lärare till vårt härliga högstadium. Dina ämnen är Ma/NO. Du kommer, parallellt med din kollega, arbeta i ”2 spår”, vilket innebär stora pedagogiska möjligheter till delade grupper, ibland i nivåer, andra gånger med olika lärmiljöer eller andra alternativ helt utifrån elevgrupp och er egen pedagogiska tanke. Du kommer tillsammans dina kollegor ansvara för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för kunskapsinhämtning samt väcka lust till både dina ämnen och till skolan. Du tillhör självklart ett arbetslag och är mentor för en klass.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-100%.

Start höstterminen 2018
Individuell lönesättning